"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης στον ΑΘΗΝΑ984 " Θεωρώ, ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι ένας πολιτικός, ο οποίος έχει περάσει αδιάφορα"


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής τομεάρχης  Εμπορίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μίλησε στις 21/2 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», στους Γιάννη Κουρτάκη και Χρήστο Ράπτη.


Θεωρώ, ότι ο Κώστας Καραμανλής  είναι ένας πολιτικός που δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, δεν έχει πει ακόμα και για όσα συνέβησαν επί πρωθυπουργίας του.


«Θεωρώ, ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας πολιτικός, ο οποίος έχει προσφέρει στην παράταξη και στον τόπο, είναι ένας πολιτικός που δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, δεν έχει πει ακόμα και για όσα συνέβησαν επί πρωθυπουργίας του και νομίζω ότι έχει ακόμα να πει πράγματα και ο ίδιος θα επιλέξει πότε θα τα πει...».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι ένας πολιτικός, ο οποίος έχει περάσει αδιάφορα. Ενέπνευσε ένα κομμάτι του κόσμου, το οποίο εμπνεύστηκε από την παρουσία του, μετά απογοητεύτηκε, άρα νομίζω ότι πρέπει, κάποια στιγμή -και θα το κάνει ο ίδιος-, να θέσει τα πράγματα από τη δικιά του οπτική. Δεν θεωρώ ότι η παρουσία του επιβαρύνει, αντιθέτως, νομίζω ότι βοηθάει και τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο δεν έχει αποδειχθεί σε κανένα ρόλο εσωκομματικής αντιπολίτευσης ή κριτικής. Το αντίθετο, νομίζω ότι με την στάση του τον στηρίζει απόλυτα».

Δημοσιογράφος: Η παρουσία αυτών των δεξιών, που έχει δίπλα του ο Αντώνης Σαμαράς, επιβαρύνει ή βοηθάει;

Μ. Βαρβιτσιώτης:  «Βλέπω, ότι ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να κάνει ένα άνοιγμα προς όλους. Ότι κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν θεσμικό ρόλο, σήμερα, έχουν αναγορευτεί -βασικά από τα Μέσα- ως εκφραστές της φωνής του, δεν νομίζω ότι βοηθάει».

πηγή ( http://www.athina984.gr/ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου