"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τσικνοπέμπτη- After ?


Ωραία, βγήκαμε έξω -ή μείναμε μέσα, αναλόγως τα γούστα- καταναλώσαμε άπειρες ποσότητες κρεατικού, άπειρες ποσότητες κρασιού ενδεχομένως και παρελκομένων "μπινελικίων" και έχει έρθει η επόμενη μέρα...

Η Παρασκευή.

(σσ: Για πολλούς αναγνώστες το έθιμο της Πέμπτης μεταφέρεται εξαρχής την Παρασκευή -η λεγόμενη Τσικνοπαρασκευή- οπότε οι συμβουλές πάνε κατά Σάββατο μεριά.)

Η Παρασκευή εκτός από πονοκέφαλο, καλό θα ήταν να συνοδεύεται κι από αποτοξίνωση και γι'αυτό παραθέτουμε ένα εξαιρετικό one-day πρόγραμμα ώστε να "εξαγνίσουμε" το σώμα μας από λιπαρές τροφές, υπολείμματα στα δόντια και αποτυχημένα test κοπώσεως.

Πιείτε: Ζεστό νερό με λεμόνι, μόλις σηκωθείτε, και δύο λίτρα νερό σε θερμοκρασία δωματίου, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα πιείτε ένα τσάι από μέντα το οποίο βοηθάει στη χώνεψη.Πρωινό: Φρέσκια φρουτοσαλάτα με τουλάχιστον τρία είδη φρούτων.Ιδανικά: Παπάγια και ανανάς.Μεσημεριανό: Κοτόπουλο χωρίς πέτσα ψημένο στο γκριλ ή φρέσκο ψάρι, το οποίο θα συνοδέψετε με πολύχρωμη σαλάτα.Βραδινό: Στις 18.00, φτιάξτε μία σαλάτα με ελαιόλαδο και λεμόνι, ή μία σούπα από φρέσκα λαχανικά.
Για το σώμα σας: Κάντε απολέπιση χρησιμοποιώντας μία βούρτσα από φυσική τρίχα. Στο μπάνιο σας προσθέστε δύο κουταλάκια άλατα.

Για περαιτέρω πληροφορίες, χτυπήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου