"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Οι Απεργίες Σήμερα !!!!

Δικηγόροι (όχι Αθήνας Πειραιά)
Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής έως τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, αποφάσισε η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, που συνήλθε σήμερα στην Αθήνα με τη συμμετοχή 55 δικηγορικών συλλόγων από τους συνολικά 63 (δεν συμμετείχαν της Αθήνας και του Πειραιά). Το Σάββατο, 19 του μηνός, θα πραγματοποιηθεί νέα ολομέλεια στην Αθήνα.
Δικηγόροι Πειραιά
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά αποφάσισε την αποχή των Δικηγόρων Πειραιά από τα καθήκοντά τους, την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του νομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή και αφορά στη δήθεν απελευθέρωση του επαγγέλματος.

 
Απεργία ΚτΠ Α.Ε. (κοινωνία της πληροφορίας)
Στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής της 11.02.2011 του Σωματείου Εργαζομένων στην ΚτΠ Α.Ε., αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της απόφασης για απεργία 3 ημερών, που είχε ληφθεί στην Γενική Συνέλευση της 23.12.2010, αναφέρει το σωματείο των εργαζομένων. Η απόφαση ελήφθη ύστερα από την κεντρική θέση της Διοίκησης για μη ανανέωση Συμβάσεων των συναδέλφων, που λήγουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2011, παρά τις μέχρι πρότινος διαβεβαιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου