"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ποδηλατόδρομος από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως τη Βάρκιζα

Συνεργασία Δήμου 3Β - Περιφέρειας για τον παραλιακό Ποδηλατόδρομο

του Γιάννη Καλογερά - Κονταρίνη (πηγή  http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=7&artid=1367 )

Όπως είναι γνωστό, ο παραλιακός ποδηλατόδρομος από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως τη Βάρκιζα, αποτελεί τμήμα ενός δικτύου ποδηλατοδρόμων που θα διατρέχουν την Αθήνα και θα καταλήγουν στη Βάρκιζα.

Όπως μας πληροφόρησε ο Αντιδήμαρχος - Αναπληρωτής Δημάρχου, κ. Σπύρος Πανάς, ο Δήμαρχος του νέου Δήμου, κ. Γρηγόρης Κασιδόκωστας, κίνησε άμεσα τις διαδικασίες, προκειμένου να γίνει η κατασκευή του έργου που αφορά τον Ενιαίο Δήμο.


Πριν από μερικές μέρες, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Λιακόπουλος στα πλαίσια της ενημέρωσης αλλά και της ανάγκης να προχωρήσει το έργο, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, επισκέφθηκε την περιοχή, προκειμένου να έχει ίδια άποψη για το παραλιακό μέτωπο της Βούλας και συνεργάστηκε με το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι μελέτες που είχαν γίνει από ΕΤΑ Α.Ε.

Ρωτήσαμε τον κ. Πανά, ο οποίος έχει την ευθύνη υλοποίησης και προώθησης του έργου, πού βρίσκεται η διαδικασία από την πλευρά του Δήμου σήμερα και μας απάντησε ότι υπάρχει συνεργασία με την Περιφέρεια για τις απαιτούμενες διορθώσεις της μελέτης για την περιοχή της Βούλας καθότι για τη Βουλιαγμένη έχει γίνει ολοκληρωμένη και αναλυτική μελέτη όπου είχε παρακολουθήσει ο ίδιος προσωπικά σε συνεργασία με το Δήμαρχο.

Αυτή τη στιγμή, το έργο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης των μελετών και αναμένεται να προχωρήσει άμεσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου