"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ελληνικός συνδικαλισμός: Βόλεμα και σκάνδαλα!.. του Δημήτρη Ρίζου

Αναδημοσίευση του σημερινού φύλλου του Αδέσμευτου Τύπου
 ( http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=33628 )


ΜΙΑ από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και της κρατικής Οικονομίας, είναι ο απίστευτος εργατοπατερισμός!
Λέγεται ότι για κάθε 20 εργαζόμενους αντιστοιχεί στη χώρα μας και ένα συνδικαλιστικό σωματείο!.. Οπου δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι συνδικαλιστάδες!!!
Με μια ξεχωριστή ιδιότητά τους: Οι συνδικαλιστές δεν δουλεύουν, είναι αργόμισθοι, με περισσότερες από μια αργομισθίες!.. Και επιπλέον, διορίζουν και «βολεύουν» όλο το συγγενολόι τους!..

***
ΑΦΟΡΜΗ για το σημερινό άρθρο, μου έδωσαν οι απίστευτες αποκαλύψεις για τους εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ–ΔΕΗ – ουσιαστικά αυτοί διαφεντεύουν τη μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού Δημοσίου!
Τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης άρχισαν ήδη εξονυχιστική έρευνα για τα κραυγαλέα σκάνδαλα της διαβόητης ΓΕΝΟΠ–ΔΕΗ.
Και όπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ των εφημερίδων, η αρμόδια υπουργός κυρία Μπιρμπίλη έστειλε στους ερευνώντες «ένα μπαούλο με καυτά στοιχεία»!
***
ΚΑΤ' αρχήν έγινε γνωστό ότι σε εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πέφτει «ψαλίδι» σε συντάξεις των 600 ευρώ, μόνο το 2010 οι εργατοπατέρες της ΔΕΗ εισέπραξαν 3.600.000 ευρώ!!!
Αποκαλύπτεται επίσης ότι το 2004 εισέπραξαν 2.500.000 ευρώ με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες!!! (Επιπλέον των άλλων 3 ή 4 εκατομμυρίων ευρώ που εισέπρατταν κανονικά!!!).
(Τώρα τι σχέση είχαν οι προκλητικοί εργατοπατέρες με την Ολυμπιάδα, άντε βρέστε το!..).
***
ΑΝΑΛΟΓΕΣ πληγές αποτελούν για την ελληνική κοινωνία οι συνδικαλιστάδες της ΕΡΤ, του ΟΤΕ, των Μεταφορικών Μέσων κ.ά.
…Τους οποίους χρηματοδοτεί σκανδαλωδώς το Ελληνικό Δημόσιο – δηλαδή ο Ελληνας φορολογούμενος!..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου