"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Χάος χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Γλυφάδας

του Βασίλη Τσατσαράγκου ( http://www.politonkinonia.gr/ )
Σε ένα ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα και μετά από παρέμβαση των εργαζομένων, σχετικά με το θέμα της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, η ένταση συνεχίστηκε με έναν ιδιότυπο διάλογο του προεδρείου το υ Δημοτικού Συμβουλίου με το ακροατήριο – εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου.
Παρά την παρέμβαση του προέδρου της ΠΟΕ-ΕΤΑ, Θ.Μπαλασόπουλου και την παραίνεσή του να προηγείται διάλογος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τόσο σοβαρά ζητήματα, η προτροπή του αυτή δεν έτυχε της δέουσας σημασίας από το δήμαρχο.
Έτσι, η ένταση συνεχίστηκε με το ακροατήριο. Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (Α.Σάκκου), με αυστηρή παρατήρησή, κάλεσε τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους, να σιωπήσουν ή να αποχωρήσουν από την αίθουσα.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θ.Μπαλασόπουλος, σε έντονο ύφος, ανταπέδωσε τα «πυρά», λέγοντας πως «Και θα μιλάμε, αλλά και θα μας ακούτε». Την παραπάνω φράση, επανέλαβε δύο φορές ο Θ.Μπαλασόπουλος, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος, Κ.Κόκκορης, με οργίλο ύφος του ανταπάντησε «Αυτά να τα ξεχάσετε».


 Σχόλια προκάλεσε η παρέμβαση του κ.Στ.Λανδράκη να «χρεώνει» τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΕΤΑ, Θ.Μπαλασόπουλο, στο παλαιό ΠΑΣΟΚ…
Το όλο περιστατικό φαίνεται να εξελίσσεται σε βεντέτα μεταξύ του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του δημάρχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου