"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ




 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2001-2011.
O Σύλλογος προφήτη Ηλία ιδρύθηκε το 2001, με έδρα την Άνω Γλυφάδα και με ιδρυτικούς στόχους, την προαγωγή του πολιτισμού, των γραμμάτων και τεχνών, την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και την διατήρηση και καλλιέργεια της λαϊκής μας παράδοσης.

Λειτουργούν τμήματα :Ακαδημίας παραδοσιακών χορών για παιδιά από 5 έως 18 ετών, πολυφωνική Χορωδία "οι Μελωδοί" και τμήματα παραδοσιακών χορών ενηλίκων.
Τα μαθήματα όλων των τμημάτων γίνονται στην αίθουσα του Δήμου οδός Κων/νου Αθανάτου και Αρχιπελάγους, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Τρυφώνα, πάνω από τα ΚΑΠΗ Γλυφάδας.
Άλλες δραστηριότητες του συλλόγου είναι: ομιλίες κοινωνικού περιεχομένου, πολιτιστικές δραστηριότητες, εκδρομές, αναβίωση παλιών εθίμων με κορυφαία την αναβίωση του πανηγυριού του Προφήτη Ηλία στις 19 Ιουλίου κάθε χρόνου όπου και σας περιμένουμε.

Όσοι αγαπούν την παράδοση τους περιμένουμε κοντά μας.





1 σχόλιο:

  1. Η εμπειρία ήταν απίστευτη, παρά το κρύο και τον άσχημο καιρό, περάσαμε όλοι υπέροχα!!!! Υπήρχε χορός, κεράσματα και πολύ κέφι! Γαϊτανάκια - Δυνατή μουσική - και του κόσμου οι φορεσιές!! Η συμμετοχή όλων ήταν μεγάλη! Έβγαιναν από τα σπίτια, σταματούσαν και κατέβαιναν από τα αυτοκίνητα, έβγαιναν από τις καφετέριες και ακολουθούσαν! Μπράβο σε όλους!!!..και του χρόνου όλοι θα περιμένουμε να αναβιώσουμε ένα παραδοσιακό καρναβάλι σαν και αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή