"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ε ΟΧΙ και να μας πούνε π.....τ@.....ς

Του Δημήτρη Σιάχου ( http://siachos.blogspot.com/2011/02/blog-post_15.html )

Σε μια κωμόπολη της Ελλάδος, ένας τύπος ψιλομάγκας το έπαιζε πονηρός και καμάρωνε για την καταγωγή του.
Μια μέρα εμφανίστηκε στην Κωμόπολη ένας άλλος τύπος αρκετά κυριλέ αλλά με στυλ νταβατζή. Πάει στον ντόπιο και του λέει κάτι πρέπει να γίνει καθώς ο παππούς του ντόπιου χρώσταγε στον δικό του τον παππού πριν από πολλά χρόνια και τώρα τα χρωστούμενα έχουν μεγαλώσει καθώς τοκίζονταν κάθε χρόνο.

 Μέχρι να βρεθεί τρόπος για την αποπληρωμή του δανείου ο ντόπιος συμφώνησε να αφήσει τον καινούριο να κοιμάται στο δικό του σπίτι και να μοιράζεται μαζί του όλα του τα αγαθά, αλλιώς θα του έπαιρνε το σπίτι..
Κάθε τόσο έπιανε τον καινούριο να κάνει σεξ με τη γυναίκα του αλλά δεν μίλαγε καθώς έλεγε μέσα του «ευχαριστώ» που δεν του έπαιρνε το σπίτι..
Μια μέρα βρίσκει τον ξένο να έχει ρίξει τη γυναίκα του στα 4 και μέσα στο πάθος να τη χτυπάει στον πισινό και να της λέει: «πάρτα μωρή πουτ…».
Τότε ο ντόπιος φώναξε με αγριάδα: «ε! φτάνει πια! Μην ξαναπείς τη γυναίκα μου πουτάνα γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου!»
Έτσι, αφού οι εκπρόσωποι της Τρόικας μας εξευτέλισαν το Σάββατο το βράδυ, την άλλη μέρα το MEGA –γνωστό για την αμεροληψία του- έπαιζε ως πρώτο θέμα:
«Οργισμένη η αντίδραση της Κυβέρνησης έναντι της τρόικας…» 





Πολύ Μάγκες!!! Μας κάνουν εθνικά υπερήφανους! Δεν μας νοιάζει τι μας κάνει η τρόικα αλλά όχι δα και να έχουν απαξιωτικό ύφος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου