"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ "Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε μεταξύ τους ότι ο Παπανδρέου μας έφερε τον μπάτλερ του, τον κηπουρό του , την τροφό του και δεν ξέρω ποιους άλλους..."!

  Χαμός στο Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra 3. Με την ευκαιρία που στελέχη του ΠΑΣΟΚ "κτυπούν" με πυρ ομαδόν τον υπουργό εξωτερικών Δρούτσα. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήταν καταπέλτης. Είπε ότι : "Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε μεταξύ τους ότι ο Παπανδρέου μας έφερε τον μπάτλερ του, τον κηπουρό του , την τροφό του και δεν ξέρω ποιους άλλους..."!
Το σχόλιο ήταν ...μοναδικό...
http://fimotro.blogspot.com/2011/05/blog-post_8908.html 

ΟΝΝΕΔ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη δράση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Ομονοίας που στόχο είχε να ενισχύσει την προσπάθεια για άμεση λήψη μέτρων για μια αξιοπρεπή διαβίωση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές...

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ

Χαμός στα Προπύλαια. Χιλιάδες πολίτες φωνάζοντας "κλέφτες-κλέφτες" παρακολουθούν τώρα την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το Μνημόνιο και τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου. Τα πλάνα του Alter εντυπωσιακά για τον... όγκο της συγκέντρωσης.

http://fimotro.blogspot.com/2011/05/blog-post_4772.html 

Μ.Βαρβιτσιώτης: κ.Δήμαρχε έχετε εισάγει στο Δήμο Γλυφάδας τη ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία έχει φέρει ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!

Μοιράζετε ΠΑΧΥΛΟΥΣ μισθούς σε ημετέρους και το επιβεβαιώνετε οι ίδιοι με τις δηλώσεις σας.


ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ!!!


ΓΛΥΦΑΔΑ Η  ΠΟΛΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!! ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!! ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ και για να μην μπερδεύεστε η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν λίγους μήνες!!!!
δηλαδή την ίδια ώρα που η Δημοτική Αστυνομία έγραφε κλήσεις στα διπλανά μαγαζιά για παράνομο κάπνισμα σε κλειστούς χώρους!!

Ο Μ.Βαρβιτσιώτης για το όργιο σπατάλης και κακοδιαχείρισης στο Golf Γλυφάδας (ΔΣ Γλυφάδας 20-05-2011)

Η Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) υιοθετεί την πρόταση της ΟΝΝΕΔ για το ευρωομόλογο

Η Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP)
υιοθετεί την πρόταση της ΟΝΝΕΔ για το ευρωομόλογο
Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 25 Μαΐου 2011
Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας), κατέθεσε τον περασμένο Ιανουάριο στη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) ψήφισμα σχετικά με τα προτεινόμενα μέτρα ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας, στο οποίο περιλαμβάνεται και η λύση του Ευρω-ομολόγου.

Το ψήφισμα στηρίχθηκε από την Ιρλανδική Νεολαία (Young Fine Gael), τη Λεττονική Νεολαία (YLPP) και την Ολλανδική Νεολαία (CDJA και υιοθετήθηκε από την ομάδα εργασίας για την «Ευρωπαϊκές Πολιτικές» με ομοφωνία αλλά και από το Συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ με μόλις 2 ψήφους κατά, αποδεικνύοντας ότι οι νέοι ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται πως μόνο με μέτρα αλληλεγγύης μπορεί να ανακάμψει η ευρωπαϊκή οικονομία και τα κράτη μέλη να εξέλθουν από την κρίση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκε και η Γερμανική Νεολαία.
Λαμβάνοντας συνεπώς υπόψην τη δύσκολη οικονομική συγκυρία κατά την οποία αυτό επετεύχθη, το ψήφισμα αποτελεί μια σημαντική επιτυχία που τονίζει την αναγκαιότητα ευρωπαϊκών λύσεων στα εθνικά οικονομικά προβλήματα.

Το Ευρωομόλογο άλλωστε, είναι ένα από τα μέτρα που μπορεί να αυξήσει την αξιοπιστία των Κρατών-Μελών προς τις αγορές, να επιφέρει κέρδη αναλογικά και στα 27 Κράτη της Ε.Ε. και να αυξήσει τις ευκαιρίες δανεισμού με χαμηλότερα επιτόκια

Ληστεία με ένα νεκρό κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο άτομα εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, λίγη ώρα αφότου είχε ανοίξει ο ιδιοκτήτης το κατάστημά του το πρωί της Τρίτης.

Οι δράστες πυροβόλησαν τον 34χρονο επιχειρηματία, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι ληστές διέφυγαν αμέσως μετά τη ληστεία, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν πήραν κοσμήματα ή χρήματα.

Πτώμα σε υπόγειο στη Μύκονο

  Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, τοποθετημένο σε σακούλα σκουπιδιών, βρέθηκε, χθες το μεσημέρι, σε ημιυπόγεια αποθήκη ξενοδοχείου στη Μύκονο. Η σωρός, εντοπίσθηκε εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας και για τη διαλεύκανση της υπόθεσης ενεργείται προανάκριση.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_4953.html

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

κ.Κόκκορη ΕΜΕΙΣ ΕΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!! "Μαζί με το Μιλτιάδη για τη Γλυφάδα" εσείς που είστε?? με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!!

Μάταια προσπαθούν κύκλοι και ιστότοποι φιλικά προσκείμενοι στον  κ. Κόκκορη να καλλιεργήσουν την ιδέα ότι η παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»  έχει πρόβλημα συνοχής και συσπείρωσης και ότι δήθεν  αμφισβητείται ο επικεφαλής Βαρβιτσιώτης!!! Δυστυχώς για αυτούς ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ και όπως προεκλογικά η ΛΑΣΠΗ που ρίχνανε έπεσε στο κενό έτσι ακριβώς θα γίνει και τώρα.

Την ίδια στιγμή που δημοσίευαν φανταστικά σενάρια περί δήθεν αποχώρησης βασικού στελέχους της παράταξης με μεγάλη αποδοχή και έργο στη Γλυφάδα, και στράτευσής του με άλλη πολιτική δύναμη, τόσο το συγκεκριμένο στέλεχος, όσο και αρκετοί άλλοι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» ήταν μαζί με το Μιλτιάδη για να ευχηθούν χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο Αλεξίου επίσης υποψήφιο και βασικό στέλεχος της παράταξης!
Σε άριστη ατμόσφαιρα συζητούσαν και σχεδίαζαν όλοι μαζί την οργάνωση των ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η παράταξη ‘ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’ στην Άνω Γλυφάδα!!!!
Νίκος Λεβετσοβίτης, Μαριάννα Κιρκιλίτση (δημ.Σύμβουλος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ",Κωνσταντίνος Αλεξίου, Ζαχαρούλα (Ρένια) Παπαγεωργίου (υπ.δημ.Σύμβουλος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
Και επειδή εμείς δεν λέμε μόνο λόγια δημοσιεύουμε και φωτογραφίες από την εορταστική βραδιά !!
Λένα Μεταλληνού (υπ.Δημ.Συμβουλος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Δυναμικό παρών και η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας με την Γραμματέα της Κατερίνα Καραβιώτη μαζί με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Τώρα όσο αναφορά κάποιες  μεταπηδήσεις σε άλλη παράταξη αναμενόμενο γιατί οι εν λόγο κύριοι είναι γνωστοί για τις μετακινήσεις τους από παράταξη σε παράταξη χρόνια τώρα!!! Ανάλογα με το που φυσά ο άνεμος!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΜΑΤΑΙΑ  προσπαθεί  ο  κύκλος του Δημάρχου να καλύψει τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ  και την πλήρη αδυναμία του να αγωνιστεί για τα πολύ σοβαρά προβλήματα  που αντιμετωπίζει η Γλυφάδα με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στο κόκκινο και την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . Να μη πούμε για τις άθλιες ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ και τον διπλασιασμό των μισθών του ΓΚΟΛΦ(ήδη ζημιογόνα εταιρεία) . Να μη πούμε για τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του κ.ΚΟΚΚΟΡΗ!!! και ΠΡΟΣΟΧΗ Γλυφαδιώτες απαγορεύετε να πεθάνετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!!!
Νίκος Λεβετσοβίτης, Κωνσταντίνος Αλεξίου (υπ.Δημ.Σύμβουλοι "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Κηπουρική Προγραμματίστε τις εργασίες για όλο το χρόνο

  
πηγή  http://thinkgreenhellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_8460.html?spref=fb 

Αν στον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς προσθέσατε ότι σας δυσκολεύει η… κηπουρική, τότε το κείμενο που ακολουθεί θα σας φανεί χρήσιμο. Γιατί σε αυτό θα βρείτε ένα παράδειγμα ετήσιου… προγραμματισμού. Ένα ημερολόγιο με τις κυριότερες εργασίες κάθε μήνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις προσαρμόσετε στις «διαστάσεις» του κήπου ή της βεράντας σας.

Σε κώμα 22χρονος από αλκοόλ...!!!! ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!! ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ

Σε κώμα 22χρονος από αλκοόλΣε τραγωδία κατέληξε μια απλή νυχτερινή έξοδος ενός 22χρονου νεαρού στα Γιάννενα. Ο 22χρονος πριν από έξι μέρες βγήκε με την παρέα του να διασκεδάσει και κατανάλωσε αλκοόλ.
Βγαίνοντας έξω από το μαγαζί, ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ οι φίλοι του τον μετέφεραν εγκαίρως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα σε κώμα.
 Ο 22χρονος, που είναι σε κρίσιμη κατάσταση, πάσχει από σοβαρή υποξαιμική εγκεφαλοπάθεια, ενώ οι γιατροί διερευνούν το ενδεχόμενο η νόσος να οφείλεται σε κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ.

Μήνυμα και τραγούδι απο τον Σταμάτη Κραουνάκη για τους Αγανακτισμένους


ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 24 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ

Εγκαίνια κοσμηματοπωλείου Μαδιάς στη Γλυφάδα

Το νέο του κοσμηματοπωλείο εγκαινίασε, στη Γλυφάδα (Παπανδρέου 16), ο πρόεδρος του Εμπορικού  Συλλόγου Γλυφάδας  Κωνσταντίνος Μαδιάς  το Σάββατο 28/5 .
 Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας  κκ Παύλος. 
 Η οικογένεια Μαδιά είναι στο χώρο του κοσμήματος από το 1880, δεκάδες φίλοι και γείτονες  Γλυφαδιώτες  ευχήθηκαν ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.




Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας  κκ Παύλος





Άννυ Καυκά, Κατερίνα Καραβιώτη, Κωνσταντίνος Μαδιάς, Γεωργία Βαμβακερού

Δράσεις πρόληψης στον Υμηττό από τον ΄΄Ωρα για Δράση''

Το Σάββατο 28 Μαίου ομάδα εθελοντών του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής ''Ωρα για Δράση'' πραγματοποίησε κοπή των ξερών χόρτων στους πρόποδες του Υμηττού επί της οδού Ελλησπόντου στην Άνω Γλυφάδα,δημιουργώντας αντιπυρική ζώνη περιμετρικά της αναδασωτέας έκτασης στην περιοχή.

Αυταρχική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Γλυφάδας σε υπαλλήλους του Δήμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Πρόσφατα έχουμε σωρεία περιστατικών με αυταρχική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου σε υπαλλήλους του Δήμου.

Προκηρύσσουμε προειδοποιητική στάση εργασίας τη Δευτέρα 30/5, 10 π.μ. – 12 μ.μ. και συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο.
Επειδή αυτή η συμπεριφορά είναι άδικη, αναίτια, πρωτοφανής και απαξιωτική για τη προσφορά των εργαζομένων του Δήμου.
Επειδή αυτό το γεγονός είναι συνέχεια μιας σειράς ενεργειών από την ανάληψη της Δημαρχίας του, όπως :

Το άρθρο στα ΝΕΑ και την συκοφάντηση του συνόλου των εργαζομένων, με το «δεν μπορώ να τους βάλω ούτε να μαζέψουν τα σκουπίδια» και τα υπονοούμενα για παρανομίες των υπαλλήλων στα έσοδα (καταστήματα, κλήσεις).

Την απαξίωση του σωματείου μας στην τροποποίηση των καθηκόντων της δημοτικής αστυνομίας, τη δίωξη των συναδέλφων που διαμαρτυρήθηκαν και τα ψέματα για δήθεν συνεννόηση με τον προϊστάμενο.

Τη στάση συνολικά της διοίκησης απέναντι στους υπαλλήλους του Τμήματος Καταστημάτων που έθεσαν ζήτημα νομιμότητας εκτέλεσης αποφάσεων.

Τις, μετά το παραπάνω, μετακινήσεις των υπαλλήλων της οικονομικής που γίνονται πέρα από κάθε υπηρεσιακή ανάγκη και λογική.

Τις αυθαίρετες αποσπάσεις των υπαλλήλων του ΚΑΠΠΑ στο Δήμο που αποδιοργανώνουν τη λειτουργία του Νομικού Προσώπου.

Από την αρχή του χρόνου έχουν απλήρωτους τους εργαζόμενους στην κοινωφελή επιχείρηση και για τρεις μήνες τους συναδέλφους στα νομικά πρόσωπα και επιπλέον χρωστούν τα αναδρομικά των εργαζόμενων στο Γκολφ.

Επειδή δεν γνωρίζουμε που μπορεί να φτάσει αυτός ο κατήφορος.
Επειδή στις μέρες μας ζούμε το σμπαράλιασμα των μισθολογικών – εργασιακών – συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας.
Επειδή πάνω από όλα υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπειά μας.

Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά του Δημάρχου. Θα ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο, τους πολίτες της Γλυφάδας, την ΠΟΕ-ΟΤΑ για τα παραπάνω. Προκηρύσσουμε προειδοποιητική στάση εργασίας τη Δευτέρα 30/5, 10 π.μ. – 12 μ.μ. και συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο και σε περίπτωση που επαναληφθούν τέτοιες συμπεριφορές θα κλιμακώσουμε με νέες κινητοποιήσεις.
Να γνωρίζουν όσοι επιβουλεύονται τα δικαιώματα των εργαζομένων ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς αντιμέτωπους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Μ. Τσατσαρώνης                                            
Ο Γεν. Γραμματέας  Γ. Παπαδούδης

Πυρκαγιά σε κατάστημα στη Γλυφάδα

Στις φλόγες τυλίχθηκε λίγο πριν τις 22.30 χθες το βράδυ, ένα κατάστημα με εποχιακά είδη, που βρίσκεται στην Γλυφάδα επί της Λ. Βουλιαγμένης,.
Στο σημείο έσπευσαν 12 άνδρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά.
Το κατάστημα υπέστη υλικές ζημιές, ενώ ερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά .

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

'ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'

'ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'
Φροντίσαμε τα δέντρα από την αναδάσωση που είχαμε πραγματοποιήσει τον προηγούμενο Μάρτιο στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.
Mέχρι τώρα έχει πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Παράλληλα τοποθετήσαμε μεταλλικούς κάδους του Δήμου κατα μήκος του δρόμου και καθαρίσαμε ολόκληρη την αναδασωτέα έκταση
Ξεκινήσαμε κοπή των ξερών χόρτων στους πρόποδες του Υμηττού...................περιμετρικά της αναδάσωσης επί της οδού Ελλησπόντου στην Άνω Γλυφάδα δημιουργήσαμε αντιπυρική ζώνη δίνοντας βαρύτητα στην ΠΡΟΛΗΨΗ!!!!!!

Πανευρωπαϊκό το σημερινό ραντεβού των Αγανακτισμένων, Θεόδωρος Πάγκαλος: «Μόδα των τεχνολογιών οι “Αγανακτισμένοι”»


Απόψε δίνουν εκ νέου ραντεβού οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα. Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα κινητοποιήσεων οι διαδηλωτές κλιμακώνουν τη δράση τους και ζητούν από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να ενωθούν στα δύσκολα.
Η πανευρωπαϊκή συνάντηση έχει προγραμματιστεί όπως κάθε μέρα στις 18:00 το απόγευμα και αναμένεται να είναι η μαζικότερη όλων. Στην σελίδα «EUROPEAN REVOLUTION-- 29TH MAY--ALL CITIES OF EUROPE»  στο Facebook, η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη.

Άλωση 29 ΜΑΙΟΥ 1453: Η Τρόικα και ο τελευταίος λόγος του Αυτοκράτορα…

   29ης Μαΐου του 1453: Ιωάννης Δαλματάς, Θεόφιλος Παλαιολόγος, Δον Ροδρίγκο Ντε Τολέδο… Γνωρίζει κάποιος Έλληνας τα συγκεκριμένα ονόματα; Ξέρει το τι ακριβώς έκαναν αυτοί οι τέσσερεις άνθρωποι 558 έτη πριν; Ίσως το όνομα «Παλαιολόγος» να μας υπομιμνήσκει τον μεγαλύτερης διάρκειας αυτοκρατορικό Οίκο της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ή Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ή Βυζαντίου ή όπως αλλιώς θα ήθελε κάποιος να ονοματίσει τη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια κρατική οντότητα που έζησε και έδρασε ποτέ στην Ευρασία.

Πώς να κόψετε το κάπνισμα

Αναμφισβήτητα η αναμέτρηση με το τσιγάρο δεν κερδίζεται εύκολα. Τα Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος, τα ειδικά φάρμακα και φυσικά η … ισχυρή θέληση αποτελούν τους άσους στο μανίκι του καπνιστή. 


Τα ειδικά ιατρεία
Περισσότερα από 50 Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος λειτουργούν σήμερα στη χώρα μας, βοηθώντας αποτελεσματικά τους καπνιστές να αποδεσμευτούν από τη θανατηφόρο συνήθεια.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΥ

  
Με μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε το τουρνουά μίνι-βόλλευ και2χ2 απο τον σύλλογό μας. Στους αγώνες των Δημοτικών συμμετείχαν 70 παιδιά σε 22 ομάδες (13 ομάδες ΕΥΡΥΑΛΗ-6 ομάδες ΑΟΝΑ-3 ομάδες από το 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - 19 ομάδες κοριτσιών -3 αγοριών).

Ημερίδα στίβου 1)Αθλητών Στίβου με Αναπηρίες (ΑμεΑ) του Δήμου Γλυφάδας 2.)Ακαδημιών Στίβου του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γ. Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γ. Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

   
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας με τον Αθλητικό Οργανισμό του
Δήμου Γλυφάδας και την Ε. Α. Σ. Πειραιά  σας προσκαλεί στην  ημερίδα στίβου
1.   Αθλητών Στίβου με Αναπηρίες (ΑμεΑ) του Δήμου Γλυφάδας
2.   Ακαδημιών Στίβου του
ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γ. Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γ. Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας
Τη Δευτέρα  6  Ιουνίου 2011 με τα παρακάτω αγωνίσματα:

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !!

15 ΔΙΣ ΔΟΛΆΡΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΆΜΕΣΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΈΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

Ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες με τίτλους στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες του τύπου: « H Ελλάδα ξεπουλιέται σε εξευτελιστική τιμή» κινητοποίησε το πανίσχυρο ελληνικό οικονομικό λόμπι των ΗΠΑ, που αργοπορημένα σπεύδει τώρα να στηρίξει την ελληνική οικονομία.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΌΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!

  Πάντως σήμερα ο Καμίνης, μετά το χθεσινό κράξιμο, άναψε τους προβολείς στο Σύνταγμα, έστω και με ελλειπή φωτισμό...Ο κόσμος καταφτάνει συνεχώς παρά το "θάψιμο" απ'τα κανάλια, εντύπωση προκάλεσε 82χρονος που κρατούσε πλακάτ που έγραφε: "Ευχαριστώ τα νιάτα που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχω".
Όλοι έτοιμοι να...φασκελώσεουν τους πολιτικούς...έναν- έναν ξεχωριστά αφού δεν συναίνεσαν να...φασκελωθούν όλοι μαζί!


http://karxarias.blogspot.com/2011/05/blog-post_9535.html#more 

ΣΑΜΑΡΑΣ: Διέξοδος για την Ελλάδα υπάρχει! (δείτε το video) Δεν προσυπογράφουμε μια πολιτική που ισοπεδώνει την Οικονομία και διαλύει την Κοινωνία

«Βουτιά» στο ΧΑ μετά τη μη συναίνεση

Κοντά στο 3% έχασε ο ΓΔ μέσα σε λίγα λεπτά

Άμεση ήταν η αντίδραση της χρηματιστηριακής αγοράς, μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της σύσκεψης. Ο Γενικός Δείκτης μέσα σε λίγα λεπτά κατέγραψε απώλειες σχεδόν 3% και από τις 1.323,39 «βούτηξε» στις 1.256,31 μονάδες και αυτήν την ώρα καταγράφει απώλειες -2,19%.

ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ Η ΧΩΡΑ...

Έντονα προβληματισμένος εξήλθε του Προεδρικού Μεγάρου πριν από λίγο και χωρίς να κάνει δηλώσεις ο πρωθυπουργός.
 Είναι προφανές ότι τα τρία "ΟΧΙ" που εισέπραξε από τον Σαμαρά, τον Τσίπρα και την Παπαρήγα, του δημιουργούν επιπλέον πονοκεφάλους που θα...
οδηγήσουν αργά ή γρήγορα σε πρόωρες εκλογές. Το μέτωπο του "ΟΧΙ" δεν σπάει πλέον με τίποτα. Με ότι και αν σημαίνει αυτό για την 5η δόση και το κυριότερο για τις πρόωρες εκλογές που πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο. Από την ενημέρωση που έχουμε και σε αντίθεση με πληροφορίες "μαιμού" που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά, ο Παπανδρέου σε κανέναν δεν είπε ότι ΔΕΝ θα πάει σε εκλογές. Το αντίθετο μάλιστα. Το άφηνε να εννοηθεί. Ότι δηλαδή θα στηθούν  κάλπες...

36 Hours Like Radio - Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος για την W.I.N. Hellas

Ενας κοινός θνητός αναζητά τον έρωτα στο Facebook


«Ου μπλέξεις» τιτλοφορεί το νεό βιβλίο του Άρη Σφακιανάκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέρδος.
Δεκατρία χρόνια μετά, ο ήρωας του "Δεν ήξερες... δεν ρώταγες!" διάγει έναν ήσυχο βίο.

Ώσπου κάποια στιγμή παρασύρεται από τους φίλους του και αποφασίζει να καταδυθεί στον κόσμο του διαδικτύου όπου θα αναζητήσει εμπειρίες και μια νέα μούσα.

Ο διάβολος ωστόσο καιροφυλακτεί για άλλη μια φορά.

Τον ρίχνει στα δίχτυα του Facebook. Ύστερα από μια σειρά ανεπιτυχών και τραγελαφικών γνωριμιών είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Τότε εμφανίζεται η Φανή, μια πανέμορφη εικοσιοκτάχρονη που σπουδάζει Θεατρολογία στο Παρίσι.

Κλειστή η κάθοδος της λεωφόρου Κηφισίας

«Μπλόκο» στον ΟΤΕ, μεγάλο μποτιλιάρισμα

Το διοικητικό μέγαρο του ΟΤΕ κατέλαβαν νωρίς το πρωί εργαζόμενοι στον Οργανισμό αντιδρώντας στα σχέδια περαιτέρω ιδιωτικοποίησης του οργανισμού.
Πριν λίγο απέκλεισαν και την κάθοδο της Κηφισίας με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί όλα τα οχήματα που κινούνταν στη λεωφόρο αλλά και τις κάθετες οδούς κοντά στο μέγαρο του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με την τροχαία το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το ύψος της Κηφισιάς.
 

Σε κυβέρνηση εθνικής ευθύνης προχωρά η Ελλάδα. Σύμφωνη όλη η πολιτική ηγεσία!

Σε ιστορικό πρόσωπο κλειδί στην παρούσα φάση δείχνει να αναδεικνύεται ο Κάρολος Παπούλιας μετά και τις τελευταίες όλο και περισσότερο γενικευμένες και εντεινόμενες κοινωνικές και λαϊκές πιέσεις  εναντίον συνολικά του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί έκ τακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Εκεί θα εκθέσει τις απόψεις του που λίγο ως πολύ είναι γνωστές και θα προτείνει τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ευθύνης.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_7542.html

To Facebook ξεσηκώνει ΟΛΗ την Ευρώπη!

Είναι απίστευτη η διάσταση που έχει πάρει το κίνημα των Αγανακτισμένων μέσω του Facebook…. Ξεκίνησε από την Ισπανία με ανθρώπους από κάθε ηλικία να διαδηλώνουν στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης κατά των μέτρων λιτότητας, έφτασε στην Ελλάδα και τώρα εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Τα δύσκολα ενώνουν τους Ευρωπαίους, και έτσι με την δημιουργία ενός group που λέγεται ...
«EUROPEAN REVOLUTION-- 29TH MAY--ALL CITIES OF EUROPE»
οι «Αγανακτισμένοι» καλούν χιλιάδες πολίτες να κατέβουν σε κεντρικές πλατείες σε όλη την Ευρώπη, την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 18:00 έως και τις 21:00.
 «Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα. Δεν είμαστε προϊόν στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

FACEBOOK, Αν προσέξατε τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις ενημερώσεις και ίσως βλέπετε λιγότερες ενημερώσεις από φίλους σας που έχετε καιρό να ανταλλάξετε κάποια συνομιλία

Ισως να έχετε καταλάβει ότι όλο και λιγότεροι φίλοι σας απαντούν στις δημοσιεύσεις σας σαν να σας αγνοούν η να σας έχουν διαγράψει χωρίς να το έχετε καταλάβει
Μην ανησυχείτε όμως οι φίλοι σας ...

... δεν σας έχουν ξεχάσει ούτε έχουν σταματήσει να σας αγαπούν και να ενδιαφέρονται για εσάς και ότι σας αφορά και δημοσιεύετε!

ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η Ελλάδα 'ΠΕΙΝΑΕΙ' και ο Δήμαρχος Γλυφάδας δίνει μισθό 2500€(το μήνα) στην 23χρονη κόρη του κ.Παπαδόπουλου επειδή τον στήριξε προεκλογικά!!

Και... δεν φτάνει αυτό διπλασιάζει τα έξοδα του ΓΚΟΛΦ απο 83.000€ σε 192.000€!!! σε περίοδο Κρίσης!!!
Δελτίο Τύπου "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"
«Golf Α.Ε ή Ρουσφέτια Α.Ε»
 Βαριά εκτεθειμένη για ακόμη μία φορά η δημοτική αρχή του κ. Κόκκορη.  Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 25ης Μαϊου εδραιώθηκε η αντίληψη ότι η νέα δημοτική αρχή δεν έχει ούτε την ικανότητα, αλλά ούτε και τη διάθεση να παλέψει για το καλό των πολιτών του δήμου Γλυφάδας. Στόχος και μέλημα της διοίκησης του κ. Κόκκορη δεν είναι η εξασφάλιση του συμφέροντος της πόλης αλλά η διανομή της περιουσίας του Γλυφαδιώτικου λαού στους προεκλογικούς  της συμμάχους και η εξυπηρέτηση των κομματικών φίλων. Συνέπεια αυτής της αντίληψης του κ. Κόκκορη είναι μια σειρά θεμάτων που ο κ. Κόκκορης είτε δε θέλει είτε δε μπορεί να διαχειρισθεί.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βαρβιτσιώτης κατήγγειλε τον κ. Κόκκορη για ρουσφετολογικές μεθόδους που οδηγούν το δήμο σε αδιέξοδο και έχουν ως επίκεντρο τη διαχείριση της επιχείρησης του Golf.  Συγκεκριμένα τόνισε: « Χρησιμοποιείτε το Golf για να ξεπληρώσετε τις προεκλογικές σας συμφωνίες και να τακτοποιήσετε τους κομματικούς σας φίλους ενώ διορίζετε άτομα με προαποφασισμένα κριτήρια. Αναρωτιέμαι δεν υπάρχουν παιδιά στη Γλυφάδα με πτυχία που μπορούν να αξιοποιηθούν στη διοίκηση του Golf και επιλέγετε ανθρώπους από συγκεκριμένες οικογένειες που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην επαγγελματική τους ζωή»;
Ο κ. Βαρβιτσιώτης μάλιστα δε δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις ονομάτων που εμπλέκονται στις συναλλαγές του κ. Κόκκορη με τοπικούς προύχοντες. Χαρακτηριστικά ανέφερε το παράδειγμα της κα. Παπαδοπούλου, κόρης του Οδυσσέα Παπαδόπουλου: «Έχετε δώσει ένα τεράστιο μισθό στην κυρία Παπαδοπούλου ως διευθύνοντα σύμβουλο του Golf, η οποία σήμερα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός της επιχείρησης που διευθύνει δεν προσήλθε καν!» και προεκτείνοντας τα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν ανέφερε « Με ποια βιογραφικά στοιχεία και με ποια προϋπηρεσία προσλήφθηκε το εν λόγω πρόσωπο σε ένα τόσο κρίσιμο πόστο; Αυτή η νοοτροπία του ρουσφετιού, των συναλλαγών κάτω από το τραπέζι, της τακτοποίησης των ημετέρων είναι νοοτροπίες που τις καταδικάζω και τις καταδικάζουν και οι απλοί πολίτες».
Αντί για απαντήσεις όμως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης από τον κ. Κόκκορη σε όλα αυτά εύλογα ερωτήματα έλαβε απαντήσεις από τον πολιτικό σύμμαχο του δημάρχου κ. Λανδράκη. Ο κ. Λανδράκης επιβεβαίωσε και τον διορισμό του υιού Βάκκα στην επιχείρηση του Golf στα πλαίσια φυσικά των προεκλογικών «συμφωνημένων».
Μετά από όλα αυτά ο κ. Βαρβιτσιώτης εγκάλεσε τον κ. Κόκκορη λέγοντας « Δυστυχώς κ. Κόκκορη βλέπετε το Golf ως λάφυρο εξουσίας. Δυστυχώς δεν ανήκετε σε όσους πιστεύουν στην αξιοκρατία και στο σεβασμό του δημόσιου χρήματος».
Κλείνοντας ο κ. Βαρβιτσιώτης στάθηκε στο διπλασιασμό των διοικητικών δαπανών που προβλέπει η δημοτική αρχή του κ. Κόκκορη στον προϋπολογισμό του Golf αναφέροντας συγκεκριμένους κωδικούς: «Πως είναι δυνατόν κ. δήμαρχε σε μία επιζήμια επιχείρηση να διπλασιάζετε τα διοικητικά έξοδα»; και συνέχισε «Διπλασιάζονται τα διοικητικά λειτουργικά έξοδα. Στο σύνολο από €83.000 χιλ σε €192.000 ενώ ειδικά οι αμοιβές εκτινάσσονται για τους συμβούλους από €31.000 σε €60.000, οι αμοιβές του προέδρου και αντιπροέδρου του ΔΣ από €23.000 σε €48.000, η αμοιβή των μελών του ΔΣ από 0 σε €7.000, τα τηλέφωνα από €6.500 σε €9.000, τα έξοδα προβολής και Δημοσίων Σχέσεων από €23.000 σε €75.000 και άλλα πολλά. Πώς είναι δυνατόν εν μέσω κρίσης να γίνονται όλα αυτά; Είναι ντροπή αυτό που γίνεται τη στιγμή μάλιστα που το Γκολφ χρωσταει πάνω απο 350 χιλ, με πρωτόδικη απόφαση, στους εργαζόμενους και δεν υπάρχει πρόβλεψη στο προϋπολογισμό για τη  καταβολή τους».

Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

  Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έχει προγραμματισθεί για τις 12:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός δεν προτίθεται να θέσει θέμα εκλογών, αλλά στόχος του είναι να υπάρξει ακόμα μία προσπάθεια συνεννόησης με τα πολιτικά κόμματα, αυτή τη φορά υπό τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα.

Εδώ μας έφτασε ο ΓΑΠ !!!! Χάσαμε και τον πιο πιστό φιλέλληνα!!!!


Εδώ μας έφτασε ο ΓΑΠ !!!! Χάσαμε και τον πιο πιστό φιλέλληνα!!!!
Ένας από τους θεμελιωτές της Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης, στενός φίλος της Ελλάδας και προσωπικός φίλος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να μπούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση λέει σήμερα:

“Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει”

Στην εφημερίδα Les Echos ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν δηλώνει: “Οι χώρες που διαχειρίστηκαν με τρόπο άσωτο τα δημοσιονομικά τους θα έπρεπε να κηρύξουν πτώχευση. Tα κράτη που αποτυγχάνουν στη διαχείριση των οικονομικών τους πρέπει να αναλαμβάνουν το κόστος, όπως ακριβώς και οι επιχειρήσεις. … Εφόσον δεν μπορεί μια χώρα να επαναφέρει σε ισορροπία τα οικονομικά της, τότε θα πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ και να προχωρήσει σε υποτίμηση του νομίσματός της… όχι όμως και για την υπόλοιπη ευρωζώνη. … φέρουν βαριά ευθύνη η Γαλλία και η Γερμανία διότι εμπόδισαν την εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας τη δεκαετία του 2000. Δεν υπάρχει κρίση του ευρώ! Το ενιαίο νόμισμα αποδίδει και για ορισμένους μάλιστα αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού σε περίπτωση που ένα μέλος, όπως η Ελλάδα, κηρύξει πτώχευση.”

πηγη: απο το προφίλ του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο facebook http://www.facebook.com/#!/miltiadisv 

387 «γαλάζιες σημαίες» για τις παραλίες μας και μόνο 9 βραβευμένες Μαρίνες

Πλαζ Βούλας Α'  
Η «γαλάζια σημαία» είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας, το πιο γνωστό ίσως περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο, και απονέμεται από το 1987 σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του. Δεν αρκεί οι ακτές να διαθέτουν μόνο την επιθυμητή ποιότητα των νερών κολύμβησης.

36 Hours Like Radio - Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος για την W.I.N. Hellas

  
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξολοκλήρου στο φιλανθρωπικό κοινοφελές ίδρυμα "Women In Need Hellas" (www.winhellas.gr).

Ο Like Radio συμπληρώνοντας τον 5ο Μήνα λειτουργίας του διοργανώνει το μεγαλύτερο WebRadio Broadcasting φιλανθρωπικό μαραθώνιο στα ελληνικά δρώμενα, Υποψήφιο για το Guiness World Record, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Με την στήριξη του 'Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Γλυφάδας'.

Με τη στήριξη της Β2 Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ.

Ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων στην Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως


Το "ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - Μουσικό, Λαογραφικό και Φιλολογικό Αρχείο Σίμωνος και Αγγελικής Καρά" διοργανώνει εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ, στις 7 μ.μ.

Στο αμφιθέατρο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ στην Αθήνα, δίπλα στον σταθμό Μετρό "Ευαγγελισμός".

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

15000 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Φωνάζουμε ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ !!!

                   ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ !!!!!!!!!!

 
ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!

Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΕΜΕΙΣ???

 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ


ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ