"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ένταση στη Βουλή για τα επεισόδια

«Αυτή την ώρα μας λέτε ότι εάν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο θα μετατραπεί η Ελλάδα σε κόλαση  και αυτή την ώρα γίνεται κόλαση στο σύνταγμα και χημικός πόλεμος» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε ότι  «τα δακρυγόνα έρχονται μέσα στην αίθουσα φοβάμαι για την τραγωδία κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να μαζέψει τα ΜΑΤ ρίχνουν δακρυγόνα στον Θεοδωράκη και το Γλέζο» και ζήτησε να σταματήσει το ύποπτο παιχνίδι ΜΑΤ-κουκουλοφόρων.
Στον  Π. Λαφαζάνη  απάντησε ο Παντελής Οικονόμου λέγοντας ότι  «ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται έξω από τη βουλή και ο μονομερής καταλογισμών ευθυνών δεν απηχεί στις απόψεις του κοινοβουλίου» και παρακάλεσε για  περισσότερη ψυχραιμία μέσα στην αίθουσα.
Τα επεισόδια καταδίκασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπας.
Το ΚΚΕ χαιρέτησε θερμά τους χιλιάδες διαδηλωτές που όπως είπε ο Γιώργος Μαρίνος «απαιτούν να μην περάσει το μνημόνιο και απαντούν στην τρομοκρατία Παπαδήμου, Σαμαρά και Βενιζέλου και κατέστησε σαφές ότι οι κουκουλοφόροι είναι προβοκατόρικοι μηχανισμοί με στόχο να χτυπήσουν την ανάπτυξη του εργατικού κινήματος».

http://www.enikos.gr/politics/13056,Entash_sth_Boylh_gia_ta_epeisodia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου