"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η καρδιά μας χτυπάει Ελληνικά… χάρις σε εσάς.


Η καρδιά μας χτυπάει Ελληνικά… χάρις σε εσάς.  Η Εθνική Αλληλεγγύη σε συνεργασία με τον Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Ένωση Ελληνίδων για την οικογένεια και τη νεότητα (παράρτημα Αμαρουσίου – Κηφισιάς) οργανώνουν μια πανστρατιά αγάπης για τις Ελληνικές Οικογένειες που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.
( φωτό Χριστίνα Σιδέρη απο την Εθνική Αλληλεγγύη, Άννυ Καυκά απο τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας)
Με σύνθημα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ οι εταιρείες Μπισκότα Παπαδοπούλου, Γιώτης, ΙΟΝ, Καλλιμάνης, Μέλισσα Κίκιζας, Mediterranean  Foods, Credin Ελλάς, ΕΨΑ, Oscar-Σπυρίδης και με το σύνθημα ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι εταιρείες 3Ε, Vivartia, Citroen Ελλάς – Όμιλος Συγγελίδη, Pizza Hut, Misco-Barilla, Σαράντης,  ΝΑΤΕΧ, Κλέος, CHIPITA INTERNATIONAL, Adelco, επέτυχαν να συγκεντρώσουν δύο τόνους τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που χρήζουν συμπαράστασης.
 



Την προσπάθεια πλαισίωσαν με πολύ αγάπη προσφέροντας τα μέγιστα ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας κύριος Χρήστος Παπαδημητρίου, η συγγραφέας και στιχουργός κα Ευανθία Μάγνη και οι Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί.

Τα πακέτα θα διατεθούν την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στην αποθήκη της Εθνικής Αλληλεγγύης, Γούναρη 229 στη Γλυφάδα και την Πέμπτη 12 Απριλίου στις 11 το πρωί στην πλ. Αμερικής 1 και την ίδια μέρα, στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία του συνδέσμου τριτέκνων, Παπαφλέσσα 9 Γαλάτσι.



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και το αποδείξαμε!


1 σχόλιο: