"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, 10ημερο ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ


  Γλυφάδα   21/6/2012
«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκαήμερο προσφορών των καταστημάτων της Γλυφάδας»
PHOTO1


Με επιτυχία στέφθηκε το πρώτο δεκαήμερο προσφορών(5-15 Ιουνίου) των καταστημάτων του Δήμου Γλυφάδας, ύστερα από την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης να στηρίξει έμπρακτα την τοπική αγορά. Κατά το δεκαήμερο αυτό σημειώθηκε αξιοσημείωτη αύξηση στην επισκεψιμότητα των επιχειρήσεων, που τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου,  1 στις 3 βάζουν λουκέτο. Οι εκδηλώσεις  ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 14 Ιουνίου με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο γνωστό μαγαζί “THE BAR” της Γλυφάδας, όπου η πρόεδρος των εμπόρων Άννυ Καυκά και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Λινός  υποδέχτηκαν,τον τομεάρχη εμπορίου της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, το Δημάρχο Γλυφάδας  Κώστα Κόκκορη, αντιδημάρχους, δημοτικούς  συμβούλους, τον αντιπρ. του Επαγγ. Επιμελητηρίου Νίκο Λεβετσοβίτη ,καθώς και το μέλος του Δ.Σ Αργύρη Παξινό,  τον πρόεδρο της νεολαίας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη , καθώς και πολλούς  καταστηματάρχες, έδωσε το μήνυμα ότι, στην κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε, η συστράτευση όλων των δυνάμεων  είναι απαραίτητη για τη στήριξη της αγοράς της πόλης.

PHOTO1 Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (Βουλευτής Β' Αθηνών), Άννυ Καυκά (πρ.Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας), Νίκος Λεβετσοβίτης ( αντιπρ. Εμπαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών), Μαίρη Παπάζογλου (πρ.αντιδήμαρχος), Αργύρης Παξινός ( μέλος Δ.Σ Ε.Ε.Α)
Ο κ.Κώστας Κόκκορης Δήμαρχος Γλυφάδας και ο κ.Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Βουλευτής Β' Αθηνών και Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γλυφάδας συζητούν με καταστηματάρχες της Γλυφάδας.

O Β'Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Γιάννης Λινός με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την Άννυ Καυκά
Άρης Παναγόπουλος (αντιδήμαρχος Πολεοδομίας), Στάθης Γεωργούλας (δημοτικός σύμβουλος-πρ.αντιδήμαρχος), Αργύρης Παξινός ( μέλος Δ.Σ Ε.Ε.Α) μαζί με τον Γλυφαδιώτη επιχειρηματία Σάκη Γερόπαππα και την οικονομολόγο Φωτεινή Δημαρέλλη.
Ο αντιδήμαρχος πόλης Δημήτρης Βίγλας με τη δημοσιογράφο Γεωργία Βαμβακερού, την επιχειρηματία Γιούλη Βαμβακερού Και τον Αντώνη Δημητρακόπουλο της praxis yachts
Ο Πρόεδρος των Νέων του Δήμου Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης μαζί με τον Β'Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Γιάννη Λινό







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου