"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δικαιώθηκε δικαστικά ο Γιάννης Σγουρός για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Δικαιώθηκε δικαστικά ο Γιάννης Σγουρός για τη διαχείριση των απορριμμάτων
 
Δικαστική δικαίωση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, επεφύλαξε το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό. Σε απόφασή του ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων, ότι το σχέδιο Συμφωνητικού μεταξύ του ΕΔΣΝΑ και της αναδόχου Κοινοπραξίας “είναι νόμιμο και μπορεί να υπογραφεί από τα δύο μέρη”.
«Η αναθέτουσα Αρχή (ΕΔΣΝΑ) για την επίμαχη σύμβαση έλαβε υπ' όψιν τις οικονομικές συνθήκες, τις αρχές της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης, καθώς και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος», τονίζεται στο κείμενο της απόφασης, η οποία επί της ουσίας δίνει απάντηση σε δημοσιεύματα και ισχυρισμούς υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής περί «σκανδάλου απευθείας ανάθεσης 60 εκατομμυρίων ευρώ από τον Σγουρό» για τη διαχείριση των σκουπιδιών.
“Η λασπολογία και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι κακό ξεκίνημα για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση” τόνισε μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης ο Γ. Σγουρός, ενώ διευκρίνισε ότι μέχρι τις εκλογές, παρά την απόλυτη δικαίωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, δεν θα υπογράψει καμία σύμβαση για το έργο αυτό. “Όποιος εκλεγεί Περιφερειάρχης μετά τις εκλογές, ας πάρει και τις δέουσες αποφάσεις” πρόσθεσε ο κ. Σγουρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου