"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Γλυφάδας έκοψε την πίτα του νέου έτους στα γραφεία της

Κοπή πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Γλυφάδας.

 Ο κύριος Στέλιος Θεοδοσόπουλος, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος των συλλόγων "Δικαίωμα Ζωής" και "Εθελοντικής Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης Γλυφάδας" όπως επίσης και Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "Μαζί για τη Γλυφάδα" έκοψε την πίτα της νέας χρονιάς.
Αρχικά ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ανέπτυξε τις επερχόμενες δράσεις της νέας χρονιάς κάνοντας παράλληλα απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς.


Στέλιος Θεοδοσόπουλος:
" Θέλουμε αρχικά να ευχαριστήσουμε τους φίλους και υποατηρικτέςπου  μας τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο κύριος Κωστάρας Σωκράτης - Υποδιοικητής του  8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, ο κύριος Νομικός Βασίλης - Διευθυντής του ΣΠΑΥ, ο κύριος Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης - Αρχηγός Παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Μαζί για τη Γλυφάδα», καθώς και Εκπρόσωποι από την Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Δήμου Βύρωνα και από την Εθελοντική Δασοπροστασία Βάρης.
  Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσους παρευρέθησαν και κυρίως σε όλους τους Εθελοντές Γλυφάδας που μας συνοδεύουν σε κάθε όραμα και προσπάθεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου