"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ανεξαρτητοποίηση Δημήτρη Αγγελάτου, "Διερωτώμαι που έχουν ξοδευτεί τα χρήματα από τους φόρους των πολιτών προς τον Δήμο Γλυφάδας"

Ανακοίνωση Ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Αγγελάτου από την παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα» του κ. Κόκκορη Δήμαρχου Γλυφάδας

 

Κα.Πρόεδρε Δημοτικού Συμβουλίου
Με τη δήλωσή μου αυτή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα» παρακάτω σας παραθέτω τις βασικές αιτίες που με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή.

-Η αγορά των γνωστών οικοπέδων στη θέση Καρβελά με τιμή η οποία ζημίωσε κατά αρκετά εκατομμύρια ευρώ τους Γλυφαδιώτες όπως αναφέρει η σχηματισθείσα δικογραφία του εισαγγελέα που μας κοινοποιήθηκε πρόσφατα. Μάλιστα για το θέμα αυτό καλούμαστε σε απολογία.


-Όσον αφορά το Παλαιό Δημαρχείο, λάβαμε εντελώς  διαφορετική απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο από αυτήν που εμφανίστηκε στο τέλος η οποία μας  δημιούργησε απρόβλεπτες ποινικές επιπτώσεις.


-Επίσης το κοινωνικό παντοπωλείο αποκτήθηκε χωρίς να προηγηθεί έρευνα αγοράς με αποτέλεσμα το αντίτιμο του ενοικίου που δίνεται να είναι πολύ υψηλό σε σχέση με την συχνότητα της χρήσης του και του κοινωνικού έργου που προσφέρει ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Συγκεκριμένα το εν λόγω κοινωνικό παντοπωλείο στοιχίζει 12 ενοίκια το έτος και τους μισθούς δύο υπαλλήλων για να λειτουργεί δύο φορές το χρόνο.
Για το γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Τερψιθέας,  η  δαπάνη πληροφορήθηκα ότι είναι διπλάσια από αυτήν που είχατε δεσμευτεί στο Δ.Σ του ΚΑΠΠΑ .


-Η δίκαιη επιθυμία των πολιτών για τη δημιουργία νέου νεκροταφείου, από λάθος χειρισμούς της διοίκησης γύρισε μπούμερανγκ, με αποτέλεσμα την άσκηση ποινικών διώξεων και την επιβολή διοικητικών προστίμων, ύψους 103.000€ το οποίο καλούνται να πληρώσουν τώρα οι Δημότες Γλυφάδας.

Τέλος, διερωτώμαι και αδυνατώ να κατανοήσω που έχουν ξοδευτεί τα χρήματα από τους φόρους των πολιτών προς τον Δήμο, αφού τα μόνα  έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της θητείας μας, είναι τρεις πλατείες και η ανακαίνιση του παλαιού Δημαρχείου της Γλυφάδας. Έργα τα οποία πλήρωσε εξ’ολοκλήρου  Γλυφαδιώτης επιχειρηματίας . Συνεπώς αντιλαμβάνομαι, ότι η διοίκηση κρίνεται ανίκανη ως προς τη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ!Α ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΝΙΚΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ !!!!
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή